NAŠA ZAHVALA VJERNIM GOSTIMA

NAŠA ZAHVALA VJERNIM GOSTIMA

Drago nam je kada nam se naši gosti vraćaju. Stoga smo se u znak zahvale dosjetili raznih kartica za skupljanje pečata, privlačnih popusta i posebnih ponuda, npr. za obitelji, grupe koje putuju autobusom ili vozače kamiona. Hvala na vašoj vjernosti.

Kartica vjernosti

Budite naš gost: Za konzumaciju od najmanje 10€ prilikom plaćanja na blagajni dobivate pečat vjernosti u svoju karticu vjernosti. Za deset skupljenih pečata u vašoj kartici poklanjamo vam jelo po vašem izboru u vrijednosti od 10 €.

Kartica za kavu

Poklanjamo kavu: Za svaku šalicu kave koju kupite kod nas možete dobiti dragocjene pečate. Za svaku šalicu kave dobivate pečat. Ako skupite deset pečata, častimo vas šalicom kave. Zatražite pri sljedećem posjetu našu karticu za kavu na blagajni.


CUSTOMER CARD

Vaša vrijednosna kartica - uplatite željenu svotu novca, a zatim na putu opušteno, bezgotovinsko. Kartica vrijedi u Marché i Marché Mövenpick restoranima diljem Hrvatske.

Naručite sada e-mailom: ena.hrastovcak@marche-int.comPosebna obiteljska ponuda

Roditelji jedu svježe pripremljenu hranu, a dijete dobiva Pickyjev dječji jelovnik s iznenađenjem za samo 6 € (45,21 kn).Ponuda za vozače kamiona

Zatražite na blagajni karticu za vozače kamiona i iskoristite pogodnosti koje vas očekuju pri svakom zaustavljanju.

Sretno na putu!


Posebna ponuda za autobuse

Zaustavite se sa putnicima na našim odmorištima, uživajte u posebno svježoj hrani i piću. Konzumacija je besplatna, kod svakog zaustavljanja s gostima koji konzumiraju ponudu naših restorana dobivate bon koji možete iskoristiti pri sljedećem zaustavljanju.